Proaktiv og professionel hjælp i hverdagen
ProBar Consult tilbyder analyse af restauranter, barer,
caféer, samt anden virksomhed under hotel og restaurationsbranchen.
Analysen bliver udfærdiget, med henblik på at optimere
driften i den enkelte forretning, set ud fra de parametre der er mulighed for at
arbejde med.
Af tillægsydelser tilbyder ProBar Consult, at implementere
optimeringer, hvor udgangspunktet for arbejdsgangen, er den udfærdigede
driftsoptimeringsrapport.
Dette kan gøres ved enten at udfærdige en skriftlig manual,
hvor forretningen selv følger manualen eller hvor ProBar Consult direkte
indarbejder manualen i samarbejde med ledelsen og personalet.
Arbejdsmanualer vil altid være udfærdiget i tæt samråd med
ledelsen/ejeren af den enkelte forretning.
Udover ovenstående tilbyder ProBar Consult:
Hjælp til gennemgang af den daglige drift
Teambuilding
Introduktion til grundlæggende cocktailteknikker
Gennemgang af indkøbsaftaler og samhandelsaftaler
Implementering af kontrolsystemer
Direct coaching af personale i den daglige drift
Anden rådgivning og vejledning i forbindelse med opstart og
drift af café, bar og restaurant.
ProBar Consult ved Carsten Paludan.
Carsten Paludan har i 18 år været ansat i Brdr. Strecker
som daglig leder af flere af Brdr. Streckers og samarbejdspartneres barer,
caféer og restauranter.
Siden maj 1992 drev Carsten Paludan i samarbejde med
ejerne, The Old English Pub. En af Københavns mest velrenommeret engelske
pubber. The Old English Pub har gennem årene haft et af Danmarks største udvalg
af øl og cider på fad, samt et udvalg af ikke mindre end 35 forskellige whiskys.
The Old English Pub er stadig en de mest besøgte engelske pubber i København og
tilbyder livemusik hver aften.
Efter 13 år åbnede i 2005 Brdr. Strecker, Streckers
Cocktail og i 2007 Vesterbro
Bryghus, hvor Carsten Paludan forestod ledelsen af begge forretninger, udover
den fortsatte ledelse af The Old English Pub.
I 2008 åbnede WokBar og Nørrebro Café på Nørrebro i
København. Ansættelse af personale og teambuildingen stod Carsten Paludan også
her for.
Siden Januar 2008 og frem til sin aftrædelse 1. marts 2010,
har Carsten Paludan yderligere besat stillingen som personalechef for restaurant
Barock og restaurant Skipperkroen. Begge er to velrenommeret restauranter i
Nyhavn i København.
Carsten Paludan har udover den daglige ledelse af førnævnte
restauranter, assisteret i forbindelse med;
bygningen og opstarten af Rosie McGee´s i København 1993,
bygningen og opstarten af Baronen og Baronessen i København
1995,
ombygningen af Streckers Café i København i 1996,
bygningen af restaurant Barock i Nyhavn, København 1997,
bygningen af restaurant Promenaden i Tivoli 2000,
opstarten af Streckers Berlin i Tyskland 2002,
bygningen af WokBar og Nørrebro Café 2008.
Carsten Paludan har i alle årene fra 1992 og frem til 2010
været virksomhedens ansvarlige for livemusikken i samarbejde med den amerikanske
agent Brdr. Strecker har benyttet.
|