Forside Om ProBar Kontakt

Proaktiv og professionel hjælp i hverdagen

ProBar Consult tilbyder analyse af restauranter, barer, caféer, samt anden virksomhed under hotel og restaurationsbranchen.

Analysen bliver udfærdiget, med henblik på at optimere driften i den enkelte forretning, set ud fra de parametre der er mulighed for at arbejde med.

Af tillægsydelser tilbyder ProBar Consult, at implementere optimeringer, hvor udgangspunktet for arbejdsgangen, er den udfærdigede driftsoptimeringsrapport.

Dette kan gøres ved enten at udfærdige en skriftlig manual, hvor forretningen selv følger manualen eller hvor ProBar Consult direkte indarbejder manualen i samarbejde med ledelsen og personalet.

Arbejdsmanualer vil altid være udfærdiget i tæt samråd med ledelsen/ejeren af den enkelte forretning.

Udover ovenstående tilbyder ProBar Consult:

Hjælp til gennemgang af den daglige drift

Teambuilding

Introduktion til grundlæggende cocktailteknikker

Gennemgang af indkøbsaftaler og samhandelsaftaler

Implementering af kontrolsystemer

Direct coaching af personale i den daglige drift

Anden rådgivning og vejledning i forbindelse med opstart og drift af café, bar og restaurant.

 

 

 

   ProBar Consult ved Carsten Paludan.

 

 

Carsten Paludan har i 18 år været ansat i Brdr. Strecker som daglig leder af flere af Brdr. Streckers og samarbejdspartneres barer, caféer og restauranter.

Siden maj 1992 drev Carsten Paludan i samarbejde med ejerne, The Old English Pub. En af Københavns mest velrenommeret engelske pubber. The Old English Pub har gennem årene haft et af Danmarks største udvalg af øl og cider på fad, samt et udvalg af ikke mindre end 35 forskellige whiskys. The Old English Pub er stadig en de mest besøgte engelske pubber i København og tilbyder livemusik hver aften.

Efter 13 år åbnede i 2005 Brdr. Strecker, Streckers Cocktail og i 2007  Vesterbro Bryghus, hvor Carsten Paludan forestod ledelsen af begge forretninger, udover den fortsatte ledelse af The Old English Pub.

I 2008 åbnede WokBar og Nørrebro Café på Nørrebro i København. Ansættelse af personale og teambuildingen stod Carsten Paludan også her for.

Siden Januar 2008 og frem til sin aftrædelse 1. marts 2010, har Carsten Paludan yderligere besat stillingen som personalechef for restaurant Barock og restaurant Skipperkroen. Begge er to velrenommeret restauranter i Nyhavn i København.

Carsten Paludan har udover den daglige ledelse af førnævnte restauranter, assisteret i forbindelse med;

bygningen og opstarten af Rosie McGee´s i København 1993,

bygningen og opstarten af Baronen og Baronessen i København 1995,

ombygningen af Streckers Café i København i 1996,

bygningen af restaurant Barock i Nyhavn, København 1997,

bygningen af restaurant Promenaden i Tivoli 2000,

opstarten af Streckers Berlin i Tyskland 2002,

bygningen af WokBar og Nørrebro Café 2008.

Carsten Paludan har i alle årene fra 1992 og frem til 2010 været virksomhedens ansvarlige for livemusikken i samarbejde med den amerikanske agent Brdr. Strecker har benyttet.